Já už dlouhou dobu sleduji všechny obaly od jídla, které kupujeme a postupem času (nejen kvůli palmáči) jsme změnili dost různých potravin (třeba jogurtů, čokolády, protlaky a podobně) nebo je přestali kupovat úplně.
Luci, místo sledování složení UM, zkus nastudovat, jak co nejdéle kojit, aby jsi do UM nemusela investovat ani korunu a ušetřené penízky pak zkusit nacpat do kvalitní zeleniny na první příkrmy:-)
O palmáči občas hovořili v pořadu Adost a podobně. Můžu se zkusit podívat, jestli není nějaká zmínka v Době jedové od Strunecké, ale co jsem někde viděla složení nasycených a nenasycených mastných kyselin v palmáči a ostatních olejích, tak jsem čuměla jak puk...
My se mu snažíme vyhýbat, ale vysvětujte to prababičce, která chce pravnoučeti dopřát něco extra , co mu rodiče nedopřejí... A většinou je to celkem velký blaf, ale "značka"...