Můžu být těhotná, nebo to zase nevyšlo?

Autor: Nikotynka01   14.1.2020 v 16:50

Ahoj holky, nevím jestli tu téma je, ale zakládám nové.. Snažíme se 3 měsíc o mimčo, doma už jedno máme.. Ale k otázce, poslední menstruace byla 12.12. Pohlavní styk byl pak někdy kolem 20-23 nevím přesně, chaos s Vánoci atd.. Další pak 1,2.1. Cyklus mám 32 dní někdy i 28 dní.. 14 dní zpět mě začali bolet prsa, týden na to nevolnosti bolest v podbřišku.. Bazální teplota do včera 37 dnes sem neměřila, včera ráno však ms přišla ale jiná než obvykle, slabší, normálně mi nestačí tampon na 2 hodiny a včera byl za dvě hodiny jen trochu špinavý, chápeme se.. Dnes ráno ale ms zesílila ale furt ne tolik jako jindy ty první dny, udělala sem si test abych se jen ujistila že tehu nejsem, ale duch tam je ale vážně duch který je vidět spíš v negativu.. Prsa bolet nepřestali jako jindy s nástupem ms.. Moje otázka zní, je možnost že sem těhotná i když krvácím nebo to zase nevyšlo? Děkuji za odpovědi ?

 

Autor: janii   14.1.2020 v 22:01

Pokud si měříš bazální teplotu, tak si ji zase zítra změř a uvidíš. Pokud bude nízká, tak těhotná nejsi. Pokud bude vysoká, tak máš naději, že ano. Někdy pokles bazální teploty přijde i pár dní po začátku MS, takže ani vysoká teplota v prvních dnech MS nemusí nutně znamenat úspěch. Podle chytré literatury, pokud si pamatuji správně, ale pokud máš vyšší teplotu déle než 17 dní, tak jsi těhotná.

No a nebo prostě počkat pár dní na další těhotenský test.

Nový příspěvek

img

Povolené jsou soubory jpg, png.

Nově založená témata v diskuzi

Zobrazit celou diskuzi

Aktuality na webu

Zobrazit všechny aktuality

Těhotenská kalkulačka

V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky miminka.